Welkom bij pharma-pack!


Ook apothekers wensen - volkomen terecht - het beste voor hun zaak: de juiste zichtbaarheid, tijdsefficiëntie, klantenbinding en een verlichte workflow. En laat pharma-pack hierin nu net uw ideale partner zijn!

Met pharma-pack heb je een betrouwbare one-stop shop gevonden van farmaceutische verpakkingen en andere toebehoren, al dan niet gepersonaliseerd. De jarenlange ervaring, persoonlijke toewijding en het haast eindeloze aanbod van pharma-pack doen u als farmaceutische ondernemer al dromen van een efficiënte en opmerkelijke toekomst voor uw zaak. En geloof ons, het zal niet bij dromen blijven.
Pharma-pack staat namelijk garant voor een win-win situatie.

De hartelijkheid krijgt u er gratis bij!

Olivier Kransfeld & Frédéric Loos

Bent u apotheker?

Wenst u een product te bestellen? Via onze webshop kunt u 24/24 en 7/7 uw eigen bestellijsten samenstellen, uw orderstatus volgen en uw orderhistoriek raadplegen op uw accountpagina.
Zoek de gewenste producten via de zoekfunctie bovenaan de webpagina of maak uw keuze uit het menu in de navigatiebalk. Uw korting wordt verrekend en is pas zichtbaar in het winkelmandje.

Voor orders onder de € 125 wordt een transportkost van € 15 aangerekend. De levering van uw bestelling gebeurt zowel rechtstreeks uit ons magazijn als via uw voorkeursgroothandel.

Heeft u vragen? Onze klantendienst en uw vertegenwoordiger zijn eveneens via mail en telefonisch bereikbaar tijdens de kantooruren.
Neem contact op met onze klantendienst
Laden
Laden