Welkom in de webshop van ons nieuwe huis !


Sinds 21 juni zijn Pharma-pack en Infinty Pharma gefusioneerd tot 1 bedrijf onder de bedrijfsnaam Pharma-pack NV.
Onze samenwerking betekent voor u alleen maar voordelen.

In onze one-stop shop bieden wij u een brede waaier aan innovatieve OTC producten, homecare producten van hoogstaande kwaliteit, het meest uitgebreide assortiment van farmaceutische verpakkingen en verbruiksgoederen.

Door onze duurzame samenwerking met apotheken, ziekenhuizen en rusthuizen willen wij onze producten meer toegankelijk maken voor de patiënten en zo een significante impact hebben op hun gezondheid en welzijn.

Bent u apotheker?

Wenst u een product te bestellen? Via onze webshop kunt u 24/24 en 7/7 uw eigen bestellijsten samenstellen, uw orderstatus volgen en uw orderhistoriek raadplegen op uw accountpagina.
Zoek de gewenste producten via de zoekfunctie bovenaan de webpagina of maak uw keuze uit het menu in de navigatiebalk. Uw korting wordt verrekend en is pas zichtbaar in het winkelmandje.

Voor orders onder de € 125 wordt een transportkost van € 15 aangerekend. De levering van uw bestelling gebeurt zowel rechtstreeks uit ons magazijn als via uw voorkeursgroothandel.

Heeft u vragen? Onze klantendienst en uw vertegenwoordiger zijn eveneens via mail en telefonisch bereikbaar tijdens de kantooruren.
Neem contact op met onze klantendienst
Laden
Laden