Privacybeleid

BE - Pharma-pack hecht waarde aan het beschermen van uw privacy en het ontwikkelen van technologie die u de meest geavanceerde en veilige online ervaring geeft. Deze privacyverklaring is van toepassing op mijn site en betreft het verzamelen van gegevens en gebruik. Door het gebruik van de website geeft u Pharma-pack aan dat u akkoord gaat met de gegevens zoals beschreven in deze verklaring.

Pharma-pack verzamelt persoonsgegevens, zoals uw e-mail adres en naam.
Pharma-pack verzamelt en gebruikt uw persoonlijke gegevens om de website te beheren en om de gevraagde services te leveren. Pharma-pack kan ook contact met u opnemen via enquetes om uw mening over huidige services of over mogelijk nieuw aan te bieden services te onderzoeken.

Pharma-pack zal haar klantenlijsten niet verkopen, verhuren of leasen aan derden.

Pharma-pack stelt uw persoonsgegevens veilig tegen ongeautoriseerde toegang, gebruik of openbaring. Pharma-pack stelt de persoonsgegevens die u aanlevert aan computer servers veilig in een gecontroleerde, zekere omgeving, beschermd tegen ongemachtigde toegang, gebruik of openbaring. Wanneer persoonlijke informatie (zoals een credit card nummer) wordt verzonden naar andere websites, wordt deze beschermd door Secure Socket Layer (SSL) beveiliging, die alle gevoelige informatie versleutelt alvorens onherkenbaar te verzenden.

Pharma-pack zal zo nu en dan de Privacyverklaring updaten om de feedback van klanten te reflecteren. Pharma-pack raadt u aan om periodiek deze Verklaring te raadplegen om op de hoogte te blijven van hoe Pharma-pack uw informatie beschermt.

Laden
Laden